Recordaantal bezoekers voor Orlando

Orlando in Florida heeft vorig jaar een recordaantal bezoekers mogen ontvangen. 75 miljoen toeristen bezochten de bestemming, een stijging van 4,2% ten opzichte van een jaar eerder. Met dit aantal is Orlando wederom de meest bezochte bestemming van Amerika. Visit Orlando deelde het nieuws op de National Travel & Tourism Week.

“Het was weer een recordjaar voor Orlando met zowel binnenlandse als internationale bezoekers”, aldus George Aguel (President en CEO van Visit Orlando). “We zagen sterke groei bij al onze kernlanden, met name uit Latijns-Amerika. Dit succes is een bewijs van de speciale aantrekkingskracht van onze bestemming die blijft groeien en evolueren, evenals onze sterke betrokkenheid bij strategische marketinginitiatieven”.

Orlando International Airport (OIA) behield de positie als drukste luchthaven van Florida, met 47,7 miljoen passagiers (+6,9%). De internationale aankomsten van OIA bereikten 6,6 miljoen passagiers (+11,64%).

Reageer met Facebook:

Reacties:

Ga naar TravelPro

Author: HBVHI

Geef een reactie