Consumenten kunnen nu ook e-bike leasen

Waarom het E-bike collectief?

Consumenten die een nieuwe e-bike willen kopen, kunnen opzien tegen de hoge aanschafkosten. Ook het verzekeren van een elektrische fiets tegen schade en diefstal is prijzig. Vooral in grote steden betalen e-bikebezitters al gauw honderden euro’s per jaar voor een fietsverzekering.

Nadelen van het aanschaffen van een e-bike zijn ook het onderhoud, dat vaak alleen door specialistische fietsenmakers kan worden gedaan, en de beperkte levensduur van de accu

Met het E-bike collectief wil de Consumentenbond deze drempels wegnemen. Een nieuwe elektrische fiets leasen kan voor minimaal €39 en maximaal €84 per maand, inclusief verzekering, service, onderhoud en verlengde garantie op de accu gedurende de hele leaseperiode.

Keuze uit 11 modellen

Het collectief biedt keuze uit 11 modellen, met een voor-, midden- of achtermotor. Op termijn hoopt de Consumentenbond ook bakfietsen, mountainbikes en speed pedelecs aan te kunnen bieden. Geïnteresseerden hoeven geen lid te zijn van de Consumentenbond om gebruik te maken van het collectief. 

Zorgeloos fietsen met ons E-bike collectief

Een elektrische fiets voor een vast bedrag per maand, inclusief onderhoud en de verzekering. Wie wil dat nou niet? En … Je krijgt zelfs extra garantie op de accu voor de hele looptijd van 3 jaar.

Bekijk alle e-bikes

Charlotte_668

Lees meer:

Ga naar Consumentenbond

Share:

Author: HBVHI

Geef een reactie