KLM en Air Mauritius stoppen samenwerking

KLM en Air Mauritius stoppen vanaf 27 oktober 2019 met hun samenwerking. De huidige gezamenlijke vluchten die tweemaal per week door Air Mauritius worden uitgevoerd, zullen gedurende het zomerseizoen voortgezet worden tot en met 26 oktober 2019. Passagiers die in het bezit zijn van een ticket voor een vlucht na deze datum worden omgeboekt of komen in aanmerking voor restitutie.

De bestaande samenwerking tussen Air France en Air Mauritius ondervinden geen gevolgen  van de opschorting van de Amsterdam – Mauritius route, waardoor klanten de optie hebben om via Parijs Charles De Gaulle naar Mauritius te reizen. Beide luchtvaartmaatschappijen zullen ook in het vervolg tot twee vluchten per dag tussen Parijs en Mauritius aanbieden.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Ga naar TravelPro

Author: HBVHI

Geef een reactie