Prijslijst vernieuwde Renault Twingo bekend

Instappen vanaf…

Renault opent begin mei de orderboeken van de vernieuwde Twingo. Op de motorenlijst vinden we drie verschillende uitrustingsniveaus en hebben we de keuze uit twee motoren. De vanafprijs bedraagt € 12.390.

Daarmee ligt de instapprijs van de nieuwe Franse stadsauto € 100 lager dan bij de uitgaande Twingo. Voor die € 12.390 overhandigt de verkoper bij de Renault-dealer de sleutels van een Twingo SCe 75 Life. De 73 pk sterke driecilinder is als Life voorzien van standaard C-vormige-leddagrijverlichting, lichtsensor en een gesloten dashboardkastje. De Collection is een stapje luxer uitgerust met standaard airco, elektrische verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en R&Go Radio. De instapprijs in deze uitvoering ligt € 1.100 hoger.

Met de Intens ben je van de meeste voorzieningen verzekerd. Naast climate control en cruisecontrol levert Renault standaard lichtmetalen wielen, parkeersensoren en Easy Link met Apple CarPlay en Android Auto. Met de lichtste motor kost de Twingo als SCe 75 Intens € 15.390. Daarnaast biedt Renault de compacte Fransman ook met de TCe 95 in zijn kont gelepeld aan. Deze is enkel als Intens verkrijgbaar vanaf € 16.590. Deze motor met EDC-automaat kost minimaal € 18.490.

De vernieuwde Twingo is vanaf begin mei te bestellen en verschijnt een maand later bij de Renault-dealer.

Author: HBVHI

Geef een reactie