Skoda schetst Vision GT Concept

Chinese samnwerking

Terwijl de ogen van autoland momenteel gericht zijn op Sjanghai en New York, toont Skoda vrolijk een tweetal designschetsen van een studiemodel dat we vooralsnog in geen van die twee steden te zien krijgen.

Skoda presenteert zet in China de Vision iV én de Kodiaq GT in de schijnwerpers, maar de Tsjechen hebben meer nieuws te melden. Skoda toont twee designschetsen van een vooralsnog onbekend studiemodel: de Vision GT.

De Vision GT is een voorbode van een nieuwe cross-over die samen met joint-venture partner SAIC Motor gebouwd lijkt te gaan worden. De letters GT wijzen natuurlijk op een ‘sportieve’ focus voor het model, Skoda gebruikte die letters namelijk al voor de coupéversie van de Kodiaq. Met deze Vision GT lijkt Skoda te zinspelen op en ‘coupéversie’ van de Kamiq. Of die auto ook naar Europa komt, valt nog te bezien.

Author: HBVHI

Geef een reactie