Hond met drie poten redt baby die levend begraven werd door moeder (15)

De pasgeborene lag onder een laag vuil in de buurt van een boerderij in het district Chumpuang van provincie Nakhon Ratchasima, maar werd al snel gevonden door de 6-jarige hond Ping Pong, die slechts drie poten heeft die hij volledig kan gebruiken.

De hond begon te blaffen waarna zijn baas, een herder, ter plekke ging kijken en de baby redde.

Tekst loopt verder onder foto.

„Ik denk niet dat er veel tijd zat tussen dat zijn moeder hem begroef en de hond hem vond”, aldus een functionaris ter plaatse tegen het Franse persbureau AFP. Hij voegde eraan toe dat de jongen gezond is en herstelt in het ziekenhuis.

De tienermoeder wordt poging tot moord ten laste gelegd. Volgens de functionaris probeerde het meisje haar kind van de hand te doen omdat ze bang was dat haar ouders boos zouden worden. „Dus nadat ze was bevallen, begroef ze hem”, zei hij.

De lokale media juichten de prestatie van de hond toe. Ook op sociale media wordt de goede daad van Ping Pong door velen geprezen.

Ga naar Telegraaf Varen

Author: HBVHI

Geef een reactie